Nieuws

artikel-355

Zomersluiting wijkcentrum

Van 22 juli t/m 9 augustus is het wijkcentrum beperkt geopend. Bekijk hier de vakantieplanning.
artikel-359

Edward verhuisde 23 jaar geleden voor de liefde naar Australië

Dat Edward in Australië terecht is gekomen, is een bijzonder verhaal. Rond het jaar 2000 werkte Edward voor een zakenreisbureau in Eindhoven en kon op die manier met korting op vakantie. Hij koos voor Amerika en wilde graag zijn ouders meenemen.
artikel-356

189 woningen Roofvogelbuurt Oss gaan op de schop

De Roofvogelbuurt in Oss staat de komende jaren voor een ingrijpende transformatie. Woningcorporatie BrabantWonen start na de zomervakantie met de renovatie van 113 woningen en onderhoud aan 20 woningen.
artikel-354

Deze zomer: Expo Kleed je goed! én Barbie-tentoonstelling bij De Elzenhoek

Op een speelse manier kun je alles over het thema kleding en duurzaamheid ontdekken. Welke duurzame keuzes kun je maken als het over je kleding gaat én hoe je kleding maakt van afval. Kleed je goed! en de Barbie-tentoonstelling kun je vanaf 13 juli tot en met 1 september elke dag gratis bezoeken van 10.00u-17.00u.
artikel-353

Afsluiting Zwaluwstraat in toekomst nog niet definitief

Op donderdagavond werd in de gemeenteraad het onderwerp 'Zwaluwstraat' besproken. De bedoeling is om deze straat in de toekomst te veranderen van weg naar groen, wat betekent dat het doorgaande verkeer dan door de Merelstraat zal gaan lopen.