Wijkraad

De wijkraad in de huidige vorm bestaat niet meer. Hiervoor is gezocht naar een nieuwe vorm, meer gericht op buurten en onderwerpen. Op dit moment is de Buurtraad in het leven geroepen. Sinds maandag 20 juni komen we met Ons Welzijn, Politie, Brabant Wonen de Gemeente Oss en een groep actieve bewoners bij elkaar en wandelen we door verschillende buurten in de Schadewijk. De wijkcaravan zal telkens op een centrale plek in die buurt worden geplaatst, vanaf waar de wandelingen vertrekken. Er zullen telkens twee routes zijn waar je uit kunt kiezen.

Voor jou als bewoner dan de kans op mee te lopen en het te hebben over jouw buurt. Wat zou jij nou willen, wat zou je zelf kunnen en waar heb je hulp voor nodig? 

Wil je leuke activiteiten organiseren met buurtbewoners, ben je bezorgd over een aantal ontwikkelingen, zie je nieuwe kansen? Het gaat er om wat jij met andere bewoners samen zou willen. Laat het ons weten en we kijken dan samen met de bewoners en organisaties of en ook hoe we dit op kunnen pakken. Je kan dat doen tijdens de wandeling maar je kan ons ook opzoeken bij de caravan.

Mopperen tijdens het bezoek mag altijd maar je helpt jou en de buurt vooral met goede ideeën. Samen maken we de buurt leuker. De raad zit in de buurt!

Loop met ons mee en/of drink een kop koffie of thee bij de caravan.

AGENDA

19 september - Schadewijk Noord-Oost - Locatie caravan: volgt later

17 april 2023 - Horzak - Locatie caravan: volgt later

22 mei 2023 - Roofvogelbuurt - Locatie caravan: volgt later

19 juni 2023 - Berghemseweg-Zuid - Locatie caravan: volgt later

17 september 2023 - Vogelbuurt - Locatie caravan: volgt later


CONTACT
Wil je meer weten over de Buurtraad of heb je iets te melden waar wat mee gedaan moet worden? Mailen kan naar wijkraad@schadewijk-oss.nl