Win een energie bespaarbox en SAVE THE DATE: 5 januari

artikel-244

De energieprijzen zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Daarom zien we steeds meer dat mensen willen besparen op de energierekening. Maar hoe doe je dat?

Zo lees je je energierekening

Daarom komt deze informatie naar je toe. Bij jou in de buurt zijn de komende maanden verschillende gratis avonden over je energierekening. Of je nu huurt of een woningeigenaar bent, deze informatie is waardevol. We beginnen bij het begin: de energierekening. Wat staat er nou eigenlijk op je energierekening? Waar betaal je voor? Wat is een kWh? En wat zijn de m3 die misschien wel op je rekening staan?

En bespaar je daarna energie?

En wat kun je wel veranderen en wat niet? Wanneer je begrijpt waaruit de rekening bestaat, kun je gaan besparen. Waar zitten jouw grote energieslurpers? En hoe pak je die aan? Kun je vanaf morgen iets veranderen in je gedrag? Of hebben tochtstrippen voor jou misschien meer zin? Tot slot komen ook de grotere maatregelen zoals isoleren aan bod.

Jouw energierekening lezen

Vind jij het geen probleem om jouw rekening te laten zien aan anderen? Neem deze dan gerust mee. Misschien is er wel tijd om jouw rekening te gebruiken als voorbeeld. Als het niet te druk is, is er misschien tijd om jouw rekening te bekijken tijdens de vragenronde.

Op 5 januari vind de bijeenkomst plaats in wijkcentrum Schadewijk. Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/energierekening voor meer info. 

-------------------------

WIN EEN ENERGIE BESPAARBOX

Oss Schakelt Door geeft 24 energie bespaarboxen weg. De inwoners van gemeente Oss mogen andere inwoners voorstellen die de box mag ontvangen.

Van 1 tot en met 24 december geeft Oss Schakelt Door iedere dag een energie bespaarbox weg. Inwoners van gemeente Oss mogen een andere inwoner nomineren om de box te ontvangen. Dat kan via social media en e-mail. Reageer op Instagram of Facebook onder een post van Oss Schakelt Door en tag degene aan wie jij energie cadeau wilt geven. Je mag natuurlijk ook mailen: info@ossschakeltdoor.nl. Op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau staat de uitleg van de actie.

Actie Oss Schakelt Door

Oss Schakelt Door, de energiebesparingscampagne van gemeente Oss heeft 24 bespaarboxen klaar staan. Iedere dag, van 1 tot en met 24 december wordt er een winnaar van de dag geloot. Er is maximaal 1 doos per adres en winnaars moeten in gemeente Oss wonen. De uitleg van de actie en de inhoud van de bespaarbox staat ook op www.ossschakeltdoor.nl/cadeau.

Win je niet? Dan is de bespaarbox zeker inspiratie voor een cadeau voor iemand bij jou in de buurt, die het kan gebruiken.