Op deze plekken word jij je de stuipen op het lijf gejaagd tijdens Halloween

artikel-297

Halloween, de spannendste tijd van het jaar is weer aangebroken. Op diverse plekken in de Schadewijk (en daarbuiten) wordt Halloween gevierd. We zetten een aantal activiteiten voor je op een rij waar je kunt griezelen.

Scary Fairy Fantasy
Op zaterdag 28 oktober wordt in wijkcentrum Schadewijk weer de jaarlijkse Halloween avond gevierd. Dit keer is het thema Scary Fairy Fantasy. In dit spannende doolhof word je de stuipen op het lijf gejaagd tussen 19.00 uur en 22.00 uur. Entree is gratis. 

Pompoenenjacht
Op zaterdag 28 oktober wordt in heel Oss de pompoenenjacht georganiseerd. Uiterlijk 27 oktober wordt de kaart verspreid met adressen welke in Halloween thema zijn versierd en waar kinderen iets lekker kunnen krijgen. De avond is van 18.00 uur - 22.00 uur. Dit evenement zou je kunnen combineren met het evenement in wijkcentrum Schadewijk. Meer info: Pompoenjacht Oss Facebook
De kaart met adressen vind je HIER.

Halloween Centrum Oss
Koopzondag 29 oktober staat in het teken van Happy Halloween voor kinderen. In het centrum vinden diverse activiteiten plaats zoals Trick or Treat en de Halloweenspeurtocht. Meer info en aanmelden: Halloween voor kids

Slowcare griezelpad
Zaterdag 28 oktober van 14.00 tot 16.00 uur, Ruwaard. Melden bij Elzeneind 5 en pleintje Potgieterstraat (tegenover nr. 107) voor strippenkaart en plattegrond.