Lionsclub Oss-de Maashorst doneert €1000 aan Visserskerk in Oss als blijk van dankbaarheid

artikel-281

Lionsclub Oss-de Maashorst is verheugd om aan te kondigen dat ze op zaterdag 24 juni een donatie van €1000 zullen uitreiken aan pastoor Kerssemakers van de Visserskerk in Oss. Deze gulle bijdrage is bedoeld als een oprechte dankbetuiging voor het gebruik van de kerk voor de jaarlijkse boekenbeurs van de Lionsclub. Dit jaar zal de beurs plaatsvinden in het weekend van 24 en 25 juni.

Al vele jaren organiseert Lionsclub Oss-de Maashorst een succesvolle boekenbeurs, die plaatsvindt in de prachtige Visserskerk in Oss. Deze historische locatie heeft niet alleen een bijzondere ambiance, maar biedt ook voldoende ruimte om boekenliefhebbers te verwelkomen en hen te laten genieten van een breed scala aan literatuur.

De Lionsclub waardeert de warme gastvrijheid en de ondersteuning die pastoor Kerssemakers en de Visserskerk jaar na jaar bieden. Om hun dankbaarheid te tonen en het belang van de samenwerking te benadrukken, heeft Lionsclub Oss-de Maashorst besloten om een donatie van €1000 te schenken aan de Visserskerk.

Pastoor Kerssemakers zal een zorgvuldige afweging waaraan hij deze donatie zal besteden. De Visserskerk is bekend om haar betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke projecten en liefdadigheidsinitiatieven, dus de mogelijkheden zijn talrijk.

Lionsclub Oss-de Maashorst is een trotse organisatie die zich inzet voor het dienen van de gemeenschap. Het ondersteunen van lokale goede doelen en het bevorderen van cultuur en onderwijs zijn enkele van hun belangrijkste pijlers. De jaarlijkse boekenbeurs is slechts een van de vele manieren waarop de Lionsclub haar betrokkenheid bij de gemeenschap toont.

Lionsclub Oss-de Maashorst nodigt de lokale gemeenschap uit om de boekenbeurs te bezoeken en zo bij te dragen aan de verdere ondersteuning van goede doelen in de regio. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van anderen.