Ga op schattenjacht voor Sinterklaas in Museum Jan Cunen

artikel-305

Van zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december verwelkomt Museum Jan Cunen een bijzondere gast: Sinterklaas verblijft in Villa Constance. Kinderen kunnen dan de Sinterklaaskamer komen bewonderen en deelnemen aan spannende opdrachten in het museum. Op zondag 26 november, zaterdag 2 december en zondag 3 december is Sinterklaas zelfs persoonlijk aanwezig om zijn speciale kamer te openen voor bezoekers.

Ontdek de verborgen schat
Ontdek de verborgen schat die duizenden jaren lang onder de grond heeft gelegen. Sinterklaas is razend nieuwsgierig naar de geheimen die deze schat bewaart en roept jouw hulp in. Verken het museum en ga op zoek naar de speciale praatknoppen waarmee Sinterklaas aanwijzingen geeft. Luister naar de verhalen die Sinterklaas te vertellen heeft en onthul zo de mysteries achter de schat. Wat zou er allemaal in zitten? Samen met Sinterklaas kom je erachter!

Kom je surprise maken op zaterdag 2 december 
Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor je surprise? Of lijkt het je gewoon gezellig om samen met anderen op een unieke locatie aan je surprise te werken? Kom dan op zaterdag 2 december je surprise maken in Museum Jan Cunen. Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.museumjancunen.nl.

De Sinterklaaskamer is te bekijken tussen zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december (tijdens reguliere openingstijden). Vooraf reserveren voor de sinterklaaskamer is niet nodig. Kinderen tot 18 jaar krijgen gratis toegang, volwassenen betalen een museumticket.

Museum Jan Cunen biedt een urgente en vernieuwende programmering, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Oss. Dat doet het binnen én buiten de muren van Villa Constance, met een scherp oog voor jong talent en oprechte interesse in de stad.