Café Brein: trefpunt voor mensen met NAH

artikel-192

Bewegen kan van heel klein gaan naar heel groot. Bewegen aan tafel, ballon tennis, bewegen met muziek of een fitness. Dat is voor iedereen anders en zeker voor NAH deelnemers. Daarom is ontspannen daarna zo fijn. Maar ook als je dit thuis, wanneer nodig, zelf kunt toepassen.

Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op dinsdag 17 mei in Oss. Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens deze themabijeenkomsten zal de aanwezige bewegingsagoog ingaan op dit thema en geeft zij tips en mogelijkheden hoe ontspanning en beweging toe te passen.

Café Brein Oss is op dinsdagmiddag 17 mei van 14.00-16.00 uur (13.30 uur zaal open) in buurthuis Meteoor, Oude Litherweg 20. Contact via: cafebreinOss@ons-welzijn.nl

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op Home - Hersenstichting (Zoek in het zoekveld op NAH)